Den nya uppkopplade fjärrvärmecentralen

Superb S Online

Metro Therm lanserar nästa generations uppkopplade reglercentral på en av marknadens mest sålda fjärrvärmecentral för villor.

Den användarvänliga appen ger husägaren möjligheten att enkelt kunna fjärrövervaka och göra komfort inställningar på fjärrvärme­centralen. Komfort inställningar kan också göras direkt med den trådlösa rumsenheten.

Den trådlösa rumsenheten med den inbyggda rumsgivaren i samverkan med utegivaren anpassar automatiskt innetemperaturen och tar hänsyn till såväl utomhustemperatur som andra eventuella värmekällor, till exempel en braskamin.

Utrustad med en IoT-­enhet som kopplar upp sig automatiskt mot mobilnätet utan krav på befintligt hemnätverk. Superb S Online kan också anslutas via nätverkskabel till hem nätverket.

Fjärrvärmecentralen kan automatiskt uppdatera mjukvara, ta emot nya funktioner och säkerhetsuppdateringar.

Nu kan service och support utföras direkt och utan att ens besöka fjärrvärmecentralen. Serviceteknikern kan också göra systemoptimeringar på distans.

Husägaren kan ge energibolaget möjlighet att ta del av driftsinformation, till exempel förbrukningsmönster och för att optimera fjärrvärmecentralen.

Den smarta elektroniska varmvattenregleringen ger en optimerad varmvattenkomfort.

Samma fjärrvärmecentral med ny reglering. Installeras och driftsätts lika enkelt som de andra fjärrvärmecentralerna i Superb­familjen.

Tillval till din central

Smarta tillbehör skapar möjligheter

Metro Therms fjärrvärmecentraler finns med ett stort utbud av tillval och till­behör som skapar helt nya möjligheter. Med Metro Fasadskåp blir det möjligt att installera centralen utomhus vilket både sparar plats inomhus samti­digt som det underlättar tillgängligheten för servicepersonal.

Benstativ gör det möjligt att installera centralen golvstående. Med en poolenhet kan ni nyttja fjärrvärme för att värma upp poolen. Utöver detta finns också tillval som rumgivare, rumstyrenhet och vvc-enhet. Många alternativ för att passa din fastighet och ditt behov!