Skip to main content
Hitta din lösning

Koncern NIBE

Metro Therm tillhör den globala koncernen NIBE vars fokus ligger på att förbättra utnyttjandet av energi samt minska klimatavtrycken inom inomhuskomfort.

NIBE förser alla typer av fastigheter med ett brett utbud av värmelösningar som uppvärmning, värmeåtervinning, ventilation och vattenberedning. NIBE står bakom flera innovativa lösningar med energiutvinning av förnybar energi ur sol, vind, vatten, luft och jord. Koncernen jobbar mot att bli en ledande helhetsleverantör på marknaden av hållbara klimatsmarta värmelösningar till såväl kommersiella fastigheter som enfamiljsbostäder. 

NIBE verkar inom tre affärsområden; Element, Stoves och Climate Solutions – som Metro Therm är en del av. Produktportföljen innehållande allt från eldstäder, produkter för uppvärmning inom industrier och infrastruktur och energieffektiva lösningar för inomhuskomfort.

NIBE startades för snart 70 år sedan och är idag en internationell koncern, med sätet kvar i Småland. Koncernen består av 120 självständiga bolag fördelat på fem kontinenter med mer än 19 000 anställda och omsätter drygt 27 miljarder kronor. 

Hitta din lösning