Din konfiguration med korta ledtider

Metro Therm Mila

Nu utökar vi vår fjärrvärmeserie för de tuffaste kraven – effekter upp till 1 MW!

Mila är konstruerad i olika utföranden för att vara flexibel i både utrustningsnivå och effekt. Mila kan anpassas för att möta alla krav på utrustning och komponenter i en prefabricerad fjärrvärmecentral, till exempel reglercentral, pumpar eller sekundär energimätare. Det ger dig tryggheten att kunna välja just de komponenter som är föredragna och önskade för ditt projekt.

Total effekt på fjärrvärmecentralen – värme och varmvatten – finns tillgängligt från 300 kW upp till över 1 MW. Det motsvarar en kapacitet upp till 17 000 m² uppvärmningsyta eller cirka 500 lägenheter. Det gör att du kan känna dig trygg med att effekten både klarar och är optimerad för ditt fastighetsbehov.

Parallellkopplade fjärrvärmecentraler i basutförande.

Tvåstegskopplade fjärrvärmecentraler i basutförande.

Tvåstegskopplade fjärrvärmecentraler med högre effekt.

Metro Therm Mila-serien är designad för att klara kraven som ställs på de mest energieffektiva fastigheter och lokaler. Genom produktens flexibilitet kan du välja tvåstegskoppling, som gör att du kan nyttja större del av energin för en mer effektiv värmeväxling. Genom en optimerad design har fjärrvärmecentralen kunnat göras ännu mer resurseffektiv, vilket leder till minskad miljöpåverkan.

Genom ett optimerat koncept där fjärrvärmecentralerna finns i olika grundutföranden på en standardiserad modulplattform kan vi snabbt göra de anpassningar som ni önskar för ert projekt. Det leder till en hantering – från förfrågan, dimensionering, offert, order till slutlig leverans.

Om behovet förändras kan Mila uppgraderas med komponenter som motsvarar de nya förväntningarna. Det gör att fjärrvärmecentralen kan möta både dagens och morgondagens behov utan att behöva bytas ut. Det ger kunden en framtidssäker och resurseffektiv lösning som både är bra för miljö och ekonomi.

Den robusta och rena designen gör fjärrvärmecentralen både servicevänlig och smidig att jobba med. Det ger en bekvämare och snabbare installation.

Tillval till din central

Smarta tillbehör skapar möjligheter

Metro Therms fjärrvärmecentraler finns med ett stort utbud av tillval och till­behör som skapar helt nya möjligheter. Med Metro Fasadskåp blir det möjligt att installera centralen utomhus vilket både sparar plats inomhus samti­digt som det underlättar tillgängligheten för servicepersonal.

Benstativ gör det möjligt att installera centralen golvstående. Med en poolenhet kan ni nyttja fjärrvärme för att värma upp poolen. Utöver detta finns också tillval som rumgivare, rumstyrenhet och vvc-enhet. Många alternativ för att passa din fastighet och ditt behov!