Superb L, XL, XXL och 3XL

Vägghängda och kraftfulla centraler

Tillhör marknadens mest kraftfulla vägghängda fjärrvärmecentraler i ett format skapat för att passa alla förutsättningar och önskemål.

Storleken och utrustningen som passar dig!

Finns i storlekarna L, XL, XXL och 3XL för bostäder från 11 upp till 60 lägenheter. Lagerförd i olika utrustningsnivåer gällande exempel­vis reglering, givare, pumpar och med eller utan VVC ­kan också anpassas efter önskemål. Golvstativ och kåpa finns som tillval. Vändbara anslutningar. Snabb och enkel att montera. Centralerna är utförda enligt Energi­företagens principer i enlighet med Tekniska bestämmelser F:101.

Vilken utrustning föredrar du till din fastighet?

Smidig och flexibel installation

Den förhållandevis låga vikten tillsammans med en kraftig konstruktion gör centralerna tacksamma att installera och lätta att arbeta med. De vändbara anslutningarna gör att fjärrvärmecentralerna passar alla typer av installationer. Benstativ finns som tillbehör för golvstående montage.

Kraftfull fjärrvärmecentral för kapacitet till mindre flerbostadshus. Värme och varmvatten regleras med Siemens RVD144.

Kraftfull och effektiv vägghängd fjärrvärmecentral för flerbostadshus med Siemens RVD144-styrning

Kraftfull fjärrvärmecentral för väggmontage som säkerställer värme och varmvatten till flerbostadshus och fastigheter upp till 60 lägenheter eller 3100 m². Regleras med Siemens RVD 144.

En av marknadens mest kraftfulla vägghända fjärrvärmecentraler. Regleras med uppkopplingsbara Siemens RVD 144.